You are here

Home

SAJTÓKÖZLEMÉNY

 

http://mikohaza.hu/sites/default/files/field/image/miko.jpghttp://mikohaza.hu/sites/default/files/field/image/szechenyi.jpg

 

LEZÁRULT A MIKÓHÁZI ÖNKORMÁNYZAT TÁMOP – 6.1.2 – 11/1 – 2012 -1333 SZÁMÚ, MIKÓHÁZA TELEPÜLÉSEN EGÉSZSÉGRE NEVELŐ ÉS SZEMLÉLETFORMÁLÓ ÉLETMÓD PROGRAMOK MEGVALÓSÍTÁSA CÍMŰ PROJEKTJE

A projekt megvalósulási ideje: 2013. szeptember 1 - 2014. június 30.

A Mikóháza Községi Önkormányzat által 2013. szeptember 1-én indított projekt célja a településen egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok megvalósítása volt, melynek célcsoportja a település lakossága.

A megvalósítás során közel több mint 15 féle program (egészségügyi állapotfelmérés, tábor, egészséghét, sportfoglalkozások, előadások stb.) került megvalósításra, amelyekbe több mint 400 főt vontunk be és juttattunk díjmenetesen az egészséges életmódot támogató foglalkozásokba, szolgáltatásokba.

A résztvevők visszajelzései alapján indokolt és szükséges volt a projekt megvalósítása. Különösen aktív volt a nyugdíjas korosztály részvétele. Többen jelezték, hogy a hallottak, tanultak egy részét mindenképpen beépítik a saját és családjuk életébe. Különösen tetszettek a résztvevőknek az egészséghét programjai, a sportfoglalkozások és az állapotfelmérés.

A projekt keretében beszerzésre került eszközök a projekt zárása után is a lakosságot szolgálják.

http://mikohaza.hu/sites/default/files/field/image/ujmagyar.jpg
A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával valósult meg.
Mikóháza Községi Önkormányzat
3989 Mikóháza, Szabadság utca 10.
06/47-308-031
mikohaza@mikohaza.hu
www.mikohaza.hu