• Magyar
  • English

Malomtanya Étterem

Pincetulajdonosok Egyesülete

Szechenyi 2020

ZemplÉN Info

Széchenyi 2020

Szechenyi2020

Magyar Falu Program

Mikóháza belterületi vízrendezés

Belterületi vízrendezés

FUTURA, Mosonmagyaróvár

Jelenlegi hely

Címlap » Vállalkozások

Fa-Forg-Tech Hungária Kft.

Társasáhttp://www.mikohaza.hu/sites/default/files/image/page/Fa-Forg-Tech%20Hungaria%20Kft.%20%281%29.jpggunk a FA-FORG-TECH Hungária Forgalomtechnikai és Kereskedelmi Kft., megalakulása után rövid időn belül meghatározó piaci szereplővé vált Magyarországon a közúti jelzőtáblák gyártása és forgalomtechnikai eszközök értékesítése terén.

Célkitűzésünk, hogy biztonságosabbá tehessük a napi közlekedést, a láthatóságot és így a biztonságotnöveljük a tábláink és a létesített burkolati jeleink által.


Az elmúlt években a forgalomtechnikai tevékenységünk burkolatjelek festésével bővült, ebben is szívesen állunk leendő és jövőbeli partnereink rendelkezésére az egész ország területén.
 

Üzletpolitikánk, valamint a vállalatunknál alkalmazott minőhttp://www.mikohaza.hu/sites/default/files/image/page/Fa-Forg-Tech%20Hungaria%20Kft..jpgségirányítási rendszer célja, hogy megrendelőink az elérhető legjobb áron a legmagasabb minőségű termékeket és szolgáltatást kapják tőlünk.

A társaság 2002-ben alakult, ahol 15 fő dolgozik. Fő profilja közúti jelzőtáblák gyártása és forgalomtechnikai eszközök értékesítése, burkolatjelek festése. Egyéb tevékenységei:- Speciális rétegelt lemezből raklapok, tárolók készítése- Gördeszka, görkorcsolya és kerékpárpálya szállítása és építése valamint játszóterek borítása (gumitégla)- idegenforgalmi táblák- térképes útbaigazító rendszer készítése.
Termékeink az ország egész területén jelen vannak az országos közúthálózaton, autópályákon és önkormányzati utakon egyaránt.
Tanúsított Minőségirányítási Rendszerben ISO 9001:2009 minősítést kapta.

Ügyvezetők:

- Hajdú Lajos
- Virág Béla

Címünk: 3989, Mikóháza, Rákóczi u. 2.
Tel.: +36 47 508-021
        +36 47/ 508-022
E-mail: kapcsolat@faforgtech.hu
Honlap: www.faforgtech.hu
 

magyar