• Magyar
  • English

Malomtanya Étterem

Pincetulajdonosok Egyesülete

Szechenyi 2020

ZemplÉN Info

Széchenyi 2020

Szechenyi2020

Magyar Falu Program

Mikóháza belterületi vízrendezés

Belterületi vízrendezés

FUTURA, Mosonmagyaróvár

Jelenlegi hely

Címlap

Pályázati felhívás - lakás bérbevételére

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Mikóháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének az önkormányzati tulajdonban lévő lakások és helyiségek bérletére vonatkozó Szabályzata alapján pályázat útján
költségalapú bérbeadásra meghirdeti a

Mikóháza, Dózsa György utca 16. szám alatt lévő lakást.

A pályázók köre

Pályázatot elsősorban olyan személyek nyújthatnak be, akik

- Mikóházi lakóhellyel rendelkeznek, továbbá akik mikóházi munkahellyel bírnak,

- másodsorban olyan személyek, akik jelenleg nem mikóházi lakosok, de munkahelyük révén kapcsolatban állnak a településsel.

A pályázat benyújtásának szabályai, módja:
 

A pályázat tárgyát képező lakás leírása: A költségalapon bérbeadásra meghirdetett Mikóháza, Dózsa Gy. u. 16. szám alatt található lakás (Mikóháza 134 hrsz.)  nettó alapterülete 71,79 m2, téglaépítésű, szobaszáma: 2 db, továbbá előtér, konyha, külön fürdőszoba, WC található. Komfortfokozata: komfortos. A lakás önálló elektromos mérőórákkal, valamint önálló vízfogyasztásmérő órával van ellátva, és a szennyvízcsatorna-hálózatra rá van kötve.
Fűtési mód: cserépkályha, a melegvízellátást villanybojler biztosítja.

 

Bérleti díj: A lakás bérleti díja Mikóháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozata alapján kerül meghatározásra, mértéke bruttó 25.000,- Ft/hó. Az önkormányzat a bérleti díjat február 28-ig vizsgálja felül, ezt követően tárgyévben legfeljebb egy alkalommal. Amennyiben ezt a lakások fenntartásával kapcsolatban felmerülő költségek indokolják, úgy megemeli. A bérleményre vonatkozóan megállapított bérleti díj összege nem tartalmazza a villamos energia, víz- és csatorna-, fűtés-, melegvíz, a szemétdíj-, antenna és kábeltévé díjakat, továbbá a bérlőt terhelő felújítási és karbantartási költségeket, a biztosítás bérleményre jutó díját.

A bérleti szerződés aláírásával egyidejűleg a bérlő 3 havi bérleti díjnak megfelelő összegű kaució megfizetésére köteles.

A bérbeadás időtartama: A költségalapon létesített bérlet határozott időre, azaz 4 évre szól, mely legfeljebb további 3 évvel hosszabbítható meg a szabályzatban meghatározottak szerint.

Az ingatlan megtekintése: A 47/308-031-es telefonszámon előzetes bejelentkezés alapján.

A pályázat benyújtásának határideje és módja: A szabályzat melléklete szerinti kérelmet a Mikóházai Közös Önkormányzati Hivatalba (3989 Mikóháza, Szabadság u. 10.) kell benyújtani.

A pályázat benyújtásának határideje: 2024. február 5. (hétfő 12.00 óra)
A bérleti szerződés legkorábban 2024. február 15 napjától köthető meg.

A pályázat értékelése:

A költségalapú bérbeadásra meghirdetett pályázatot 2024. február 14 napjáig a Képviselő-testület bírálja el. Amennyiben a benyújtott pályázat a helyi szabályzatban meghatározott feltételeknek nem felel meg, úgy azt a Képviselő-testület elutasítja.
Amennyiben a pályázatot elnyert személy a bérleti szerződést 15 napon belül nem köti meg, a bérleti szerződést a soron következő legjobb pályázóval kell megkötni.

A Képviselő-testület fenntartja azon jogát, hogy a pályázati eljárást vagy a pályázati felhívást érvényes pályázatok beérkezése esetén is indokolás nélkül eredménytelennek nyilvánítsa.

 

Mikóháza, 2024. január 15.

Mikóháza Községi Önkormányzat

Képviselő- testülete