• Magyar
  • English

Malomtanya Étterem

Pincetulajdonosok Egyesülete

Szechenyi 2020

ZemplÉN Info

Széchenyi 2020

Szechenyi2020

Magyar Falu Program

Mikóháza belterületi vízrendezés

Belterületi vízrendezés

FUTURA, Mosonmagyaróvár

Jelenlegi hely

Címlap » Civil Szervezetek

Mikóházi Sportegyesület

A Mikóházi Sphttp://www.mikohaza.hu/sites/default/files/image/page/Feln%C5%91tt%20foci%20csapat.JPGortegyesület 2000. évben – 32 év után – alakult újjá. A megalakuláskor az egyesület létszáma 24 fő felnőtt, 20 fő ifjúsági játékos és 21 fő fizető tag.
Az Egyesület fenntartó szerve a Községi Önkormányzat, mely biztosítja az alapvető működéshez szükséges feltételeket továbbá egy 30 személyes buszt az idegenben történő utazásokhoz.
2006-ban átalakításra, felújításra került a sportöltöző, ahol a hazai és vendégjátékosok is kulturált, tiszta körülmények között öltözhetnek, tisztálkodhatnak a mérkőzések előtt és után.
2003-tól a csapat minden évben 2. illetve 3. helyet foglalja el a tabellán, a megyei III. Zemplén csoportjában szerepelt, 2009-től megnyerte a bajnokságot, így a megyei II. osztályba került.
Az ifjúsági csapat a 2006-2007 szezonban az első lett csoportjában.
Az Egyesület minden évben részt vesz a Sátoraljaújhelyi Városi Sportcsarnokban megrendezésre kerülő teremlabdarúgó tornákon, ahol több alkalommal is első helyen szerepelt a felnőtt csapat. Továbbá azhttp://www.mikohaza.hu/sites/default/files/image/page/CIMG1901.JPG évente megrendezésre kerülő Magyar Kupa selejtezőkön is eredményes volt, ahol minden alkalommal több felsőbb osztályban szereplő csapatot is búcsúztatott a továbbjutástól. 2008- ban, 2009-ben és 2010-ben is szerepelt a hagyományosan megrendezésre kerülő dr. Borosi László emléktornán, ahol a csapat nagyon jól szerepelt.
Az Egyesület játékosai közül került ki több alkalommal a legjobb góllövő, és előkelő helyet foglaltunk el a sportszerűségi versenyen is.
Krenyitczki János labdarúgó 2006-ban a sportban végzett kiemelkedő munkájáért Mikóházáért Díjat kapott.
A csapat sikerének egyik kulcsa az összetartás, és a jó hangulat. Nagy sikerrel évente megrendezésre kerül a sportbál, melyen a csapat és a szurkolók nagy része részt vesz.
A tagok közös kirándulásokon és egyéb rendezvényeken is részt vesznek. Ezeken az összejöveteleken lehetőség van egymás jobb megismerésére. A családok jó hangulatban töltik el az időt, és új barátságok is kialakulnak.

Az egyesület korábbi elnökei: Szombati László, Novák József

http://www.mikohaza.hu/sites/default/files/image/page/CIMG1899.JPG

 

 

 

 

 

 

 

Dudás http://www.mikohaza.hu/sites/default/files/image/page/Dud%C3%A1s_G%C3%A1bor_profilk%C3%A9p.pngGábor
elnök

 

 

 

Címünk:
Mikóházi Sportegyesület
3989 Mikóháza, Szabadság u. 10.
E-mail: info.mikohaza@gmail.com
Egyesület színe: sárga-kék
Adószám: 18433924-1-05

 

 

magyar