• Magyar
  • English

Malomtanya Étterem

Pincetulajdonosok Egyesülete

ZemplÉN Info

Széchenyi 2020

Szechenyi2020

Magyar Falu Program

Mikóháza belterületi vízrendezés

Belterületi vízrendezés

FUTURA, Mosonmagyaróvár

Jelenlegi hely

Címlap

II. Disznótoros és Adventi Vásár

A gyönyörű, hófödte Történelmi Pincesoron került megrendezésre a II. Zempléni Disznótoros és Adventi Vásár 2012. december 8-án, szombaton. A Puczos Népi Együttes zenéjétől hangos Pincesoron a fogópálinka kitöltésével kezdődtek az események, melyet a látvány disznóvágás bemutatása követett. A vadkolbász- töltő verseny benevezett csapatai finomabbnál finomabb kolbászokat szolgáltak fel a zsűri számára, akik nagy örömmel tapasztalták, hogy mennyire küldönböző ízvilágú ételek készíthetők ugyanazon alapanyagokból. Hisz minden a páratlan fűszerezésen múlott.
A megvásárolt kóstolójegyeket velős tojásra, orja levesre, Laci pecsenyére vagy toros káposztára válthatták be a rendezvényre látogatók, amit egy pohár forró tea vagy forralt borral öblíthettek le. A nevetőizmokat nem kímélve szórakozatta vendégeinket a Bumerángból ismert Rokker Zsolti, akinek poénjai hallatán mindenki önfeledt nevetésbe kezdett. Valljuk be, nem is csoda...
Az Adventi Vásáron természetes alapanyagokból készült termékek vásárlására nyílt lehetőség, és be lehetett szerezni többek között a téli időszakban jelentkező meghűlés egyik ellenszerét is - a mézet - számos ízesítésben.
Szerencsére az időjárás is kedvezett, így az idén is egy sikeres rendezvényt tudhattunk magunk mögött.

A rendezvényről készült fotókat Szepessy Lászlónak ezúton is köszönjük!